divendres, 17 de juny del 2011

Ens veiem el diumenge 19 de juny a les 17h a la plaça Catalunya de BCN

M'han reenviat això. Val la pena llegir i reenviar-ho...


El 15 de Juny amb la concentració davant del Parlament es van cometre errors d'estratègia i van haver-hi accions per part d'una minoria (per més que els "secretes" dels mossos també hi contribuïssin) que han estat condemnats per totes les assemblees d'Indignats. Seguint els comentaris de molta gent a les xarxes socials es nota que està servint per aprendre i madurar políticament a una gran velocitat.

No obstant, l'intent de criminalitzar tot el moviment és senzillament vergonyós. I les causes del malestar (atur, hipoteques abusives, megabeneficis dels bancs, atac frontal als serveis públics, corrupció política i un futur molt negre per tothom) encara hi són. 

Si creuen que amb el discurs de "són uns violents " s'acabarà la cosa, s'equivoquen. Molta gent sap que no som una banda de violents. I moltíssima gent sap que les causes de fons són massa sagnants com per oblidar-nos de tot plegat i tornar a la nostra vida de resignació i por pel nostre futur i el dels nostres fills.

Així que aquest diumenge 19 és el moment de refermar la nostra aposta per una lluita pacífica, massiva i que vagi a l'arrel dels problemes. 

És el moment de portar a les nostres famílies i amistats a una manifestació que segur serà pacífica i que ha de ser massiva.  

Mobilitza a la gent del teu entorn i passa-ho!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Et convidem a deixar la teva opinió