divendres, 27 de maig de 2011

violència institucional versus pacifisme social
Avui tot i la provocació de les "forces de l'ordre", les persones concentrades a la plaça Catalunya han demostrat un nivell de maduresa excepcional, la honorabilitat és guanya i avui tots ells i elles han dignificat, amb la seva pacífica actitud, el moviment “Indignats i Indignades”.
No així els nostres polítics, que han perdut la poca que els quedava és per això que demanem la dimissió de Felip Puig ja!.
Com a funcionaries i desprès de veure les imatges, creiem que l'Administració hauria de fer alguna cosa al respecte, el mínim lògic seria identificar als mossos que van utilitzar la violència de forma tant gratuïta i sancionar-los, identificar el càrrec tècnic que va ordenar i planificar l'operació i sancionar-lo i identificar el càrrec polític que va donar l'ordre de l'actuació, sancionar-lo i fer-lo dimitir.Tal i com heu pogut veure en les darreres imatges els mossos van ser greument agredits, tant que resulta que hi ha 37 ferits...
MOSSOS FERITS?

Després de parlar amb la pràctica totalitat de les indignades i indignats de Plaça Catalunya podem quasi assegurar, sempre, amb tot el respecte per si algun/a encara no estan del tot recuperats, que els problemes de salut dels agents dels mossos i la guàrdia urbana han estat causats per:

1.- Tendinitis de braç i luxacions de colze com a conseqüència de l'esforç a l'haver de pegar a gent que es defensava amb les mans enlaire. Proposem que en les oposicions als cossos es compti com a merit ser hàbil amb les dues mans-braços i així podran anar canviant la porra de mà sense perdre ni la força ni la precisió.  (23 dels 37 agents)


2.- Lumbàlgia i ciàtica com a conseqüència de no utilitzar postures adequades a l'hora d'arrossegar la gent per terra. Proposem que se'ls hi paguin sessions  de ioga i microgimnàstica  per aprendre a aguantar una postura correcta mentre han d'utilitzar la força dels braços i alhora anar desplaçant-se per l'espai (25 del 37 agents)


3.- Revinclades de turmell com a conseqüència de no veure on posaven els peus  per culpa del disseny defectuós del casc. Proposem s'obri un concurs públic per als grans dissenyadors i dissenyadores de BCN  amb l'objectiu d'aconseguir canviar el casc actual per un altre que permeti tenir visió lateral i, a ser possible, posterior (10 dels 37 agents)


4.- Crisi d'ansietat i mala consciència com a conseqüència d'haver d'apallissar gent pacífica i indefensa per a complir ordres incomprensibles i   allunyades de la més mínima ètica professional i personal. Proposem canvi de lloc de treball o pèrdua definitiva de la condició de funcionari. (1 dels 37 agents)

                                                                          
5.- Rabieta pura i dura com a conseqüència de veure que no podien aconseguir desallotjar la indignació tal i com el seu amo els havia manat. Proposem sessions de control de les emocions i autoconeixement. (36 dels 37 agents)Per a la totalitat dels agents recomanem curset intensiu i urgent de resolució positiva de conflictes i mediació.

ENS SOLIDARITZEM AMB TOTS I TOTES LES INDIGNADES APALLISSADES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Et convidem a deixar la teva opinió